Nyheter

Meca

January 31, 2016

  Fra 01.02.2016 er vi offisielle samarbeidspartene med Meca. Les mer om hva vi og Meca kan gjøre for deg her.

TIL SOMMEREN KOMMER ENDELIG MAZDA CX-3!

November 25, 2014

Nyeste teknoloCX-3 blir den femte modellen i rekken som lanseres med Mazdas effektivitetsteknologi, som de kaller SKYACTIVE. Det betyr at hver detalj av bilen er konstruert med tanke på høyest mulig effektivitet for blant annet å spare forbruk og utslipp. Les mer om Mazda CX-3 her!

Håper på CX5-effekt for Mazda 3

November 21, 2013

Nye Mazda 3 hadde Norgespremière i forrige uke. Forhandleren Aerobil har forventninger til nyheten, og kvitter seg like godt med salget av tre andre merker for å konsentrere seg om Mazda. Les artikklen hos Østlandets Blad her.

Mazdas nye våpen i Golf-krigen

September 2, 2013

Det er fem år siden første generasjon Mazda3 ble vist. Nå kommer andre generasjon av Mazdas mest solgte modell. En ny Mazda3 som fått en mer moderne design, ennå mer kjøreglede med bedre ytelser, høyere sikkerhet, forbedrede miljøhensyn og mer standardutstyr. Les om den nye Mazda 3 her.

Mazda ansetter ny forhandler i Bodø

April 17, 2013

Mazda Motor Norge og Imaas Bil AS har inngått avtale om salg- og ettermarkedsrepresentasjon av Mazda i Bodø. Planlagt oppstart er innen 1. mai. Imaas Bil er 100 % eid av Imingen Eiendom AS, og driver sin virksomhet fra Jordbruksveien 44 i Bodø. Virksomheten vil få dedikert Mazda-nybilavdeling med dedikert…

Les mer ›

Mazda6 vinner prestisjefylt “2013 Red Dot Design Award

April 16, 2013

Helt nye Mazda6 har blitt hedret med utmerkelsen ”2013 Red Dot Design Award”, en internasjonalt prestisjefylt utmerkelse for enestående produktdesign. Prisen er nok et bevis på at Mazdas nye designtema ”KODO – Soul of Motion”, og Mazdas nye flaggskip Mazda6, designmessig holder en meget høy internasjonal klasse.